Venstresidens nye kjærlighet: eiendomsrett, privatisering og billionærer

Burde sikkert kommentert Trump-oppstyret, men det får vente til Ytringsfrihet, men!-brigaden, Alle som ikke mener det samme som meg er fascister og hatere-demagogene og Klungtveit-klonene har roet seg ned litt: man fikser bare ikke hysteri – særlig ikke når det kommer fra det angivelig sterke kjønn.

Men ett lyspunkt er det: alle borgerlige og/eller høyreorienterte mennesker kan nå glede seg over at venstresiden – inkl. den revolusjonære ytre-varianten – nå har snudd 180 grader og heier ubetinget på uinnskrenket eiendomsrett, privatisering av viktige samfunnsområder samt billionærer og monopolisters (som ikke står til ansvar for en kjeft og heller ikke er under demokratisk kontroll) selvfølgelige og uinnskrenkende rett til å skalte og valte med folk og samfunn som det passer dem. Det vil nok f.eks. alle som er uheldige nok til å besitte strandeiendommer og stadig havner i klammeri med norsk venstresides klippefaste tro på allemannsretten glede seg over, nå som venstresiden offisielt har inntatt totalt motsatt synspunkt på privat eiendomsrett.

Så aldri så galt!

PS: I likhet med vår venn Filter-redaktør Harald Klungtveit og de øvrige mobberne på Twitter og Facebook vet man hvordan man tar skjermbilder og har brukt de siste dagene til å ta bilder av venstreside-politikere, -grupper, -redaktører og -tenketankere (statsstøttede, selvsagt; de hadde ikke overlevd en dag i den råkapitalismen hvis pris de plutselig synger så høyt) som nå snakker varmt om privat eiendomsrett, privatisering av en demokratisk rettighet og demokratisk ustyrbare billionærers selvfølgelige rett til å kontrollere det offentlige ordskiftet, så da er det bare å vente på førstemann som bruker «privatisering» i negativ betydning. Detta blir gøy!