Toleransens og inkluderingens riddere rir igjen

Så kom endelig det man har ventet på: Man er anmeldt til Facebook, som som vanlig velger å ta de totalitære identitetspolitiske bøllenes parti. De må nemlig skjermes mot eksponering og dermed mulige konsekvenser av deres egen atferd. Derfor har man fått et kjærlighetsbrev fra Facebook med teksten: «Innlegget ditt er i strid med standardene våre om trakassering og mobbing. Ingen andre kan se innlegget ditt [Ja, det kan dere jo tro! Mvh, Nina]. Vi har disse standardene fordi vi vil at alle skal føle seg respektert og velkommen».

Gad vite hvilken standard FB har når de gjelder de som bruker plattformen deres til å varsle legitime samfunnsdebattanters arbeidsgivere i den hensikt å få dem disiplinert eller sparket? Tror FB at disse samfunnsdebattantene føler seg respektert og velkommen i FBs angivelig mobbefrie miljø?

De totalitære og aggressive identitetspolitikerne – som blant mange andre kunstner, aktivist, mobber og bølle Melanie Kitti og hennes venner – har absolutt ingen bremser når det gjelder å stemple folk som ikke marsjerer i takt med de verste skjellsord og overhodet ingen betenkeligheter med å varsle arbeidsgiver i debatter med meningsmotstandere for å a) true vedkommende til å holde munn og b) presse arbeidsgiver til å straffe vedkommende avviker ved å disiplinere ham/hun eller aller helst gi han/henne sparken.

Det dreier seg naturligvis om yours trulys artikkel om nettopp Melanie Kitti og hennes venner/støtters fabelaktige demonstrasjon av den angivelige antirasistiske og inkluderende identitetspolitikkens toleranse, demokratiforståelse og ikke minst visjon for det offentlige ordskiftet. Eller for å si det med Kittis egne ord: «Jeg har forstått at noen velger å forstå antirasisme som noe som lukker ned en samtale, men det handler om å inkludere andre stemmer og det kan da umulig lukke en debatt å åpne den opp for flere» og det lyder jo riktig bra og beroligende. Og hun mener det sikkert – vel og merke så lenge du mener det samme som henne eller har vett på å holde kjeft om det. Har du ikke det, går Kitti og hennes like direkte på arbeidsgiver for at den/de skal straffe deg for henne. Denne typen aktivister virker dessverre i og på våre statsfinansierte læreseter og institusjoner, under dekke av at de bare jobber for å inkludere alt og alle i samfunnet. Bortsett fra meningsavvikere, selvsagt. 

Men å bli trukket til ansvar for egen oppførsel, dokumentert med skjermbilder; nei, fy, det er jo trakassering og mobbing! Og når man blir trakassert og mobbet på den måten – og så helt uten grunn da, gitt! – blir man jo lei seg, må vite!

Våre identitetspolitiske bøller er sannelig en modig gjeng. Akkurat som alle andre skolegårdbøller: tøffe når folk viker unna og lar være å konfrontere dem – ynkelige så fort de møter den minste motstand. Legg til den fullstendig manglende evnen og viljen til å ta ansvar for egne ytringer og handlinger, og voksenutgaven av karrieremobberen Guffen McPingle fra klasse 5a fremstår i all sin prakt.

Artikkelen om Melanie Kitti og hennes venners atferd er fjernet fra Facebook, men kan fremdeles leses på Gjenstridig.no – og det vil den fortsette med. For kjære Facebook, jeg takker for deres vennlige forståelse for at «alle kan gjøre feil» og at dere utfra denne antagelsen ikke har begrenset (som heter på FBsk) kontoene mine enda, men min artikkel beror slett ikke på noen feil. Tvert i mot er den skrevet – og dokumentert – med fullt overlegg, for det er ethvert skikkelige, demokratiske og frihetselskende menneskes plikt å vise frem hvordan totalitære identitetspolitiske aktivister oppfører seg under dekke av honnørord som «antirasisme», «mangfold», «inkludering» og «toleranse». Derimot gjør dere, Facebook, en grov feil når dere gir bøller og angivere som Kitti og kompani frie hender til å herse med andre mennesker og attpåtil støtter og hjelper dem med det. At de foretrekker å drive sin virksomhet i det skjulte for å unndra seg berettiget og nødvendig kritikk er ikke oss andres problem og Facebook burde holde seg for gode til å forsøke å gjøre det til det.

Det ligger uheldigvis ikke for undertegnede å vende det andre kinnet til, så det er ikke direkte utenkelig at man blir kastet ut fra Facebook for en stund på grunn av dette. I mellomtiden sees vi forhåpentligvis her. På gjenstridig gjensyn!

Mener du at totalitære identitetspolitikere og -aktivister bør eksponeres for hva de er og at de fortjener motbør? Støtt gjerne Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen eller gi en skjerv til driften på Vipps 918 18 142 eller Paypal.