Tilsvar til Nora Mehsen og Morgenbladet

– Rasisme og islamofobi er ikke velkomment i min homokamp, skriver Nora Mehsen i Morgenbladet, ledsaget av en riktig smashing illustrasjon av meg (i fulle regalier).

Meg-meg-meg! Skjermbilde: Morgenbladet.

Morgenbladet glemte visst å gi meg tilsvarsrett etter Redaktørplakaten, men til Mehsen er det bare å si at jeg ikke kan huske å ha spurt – hvilket jo kan ha en viss sammenheng med at jeg ikke ante at homokampen har fått en egen godkjennelses- og velkomstkomité. Det vil nok også komme som en overraskelse for flere enn meg at homokampen er et slags privat foretagende for Nora Mehsen og hennes likesinnede. Lykke til med det, forresten!

Men som et fritt menneske i et fritt land kjemper jeg altså de kampene jeg vil – på den måten jeg vil – og hva eventuelle identitetspolitikere måtte mene om det, raker meg en høstblomst.

Bliv i freden!

Synes du sosialdemokrater og annet godtfolk bør slutte å bruke tid på å forsvare seg mot absurde rasismeanklager fra den identitetspolitiske Renhetsbrigaden? Støtt Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen, eller ved å vippse noen kroner til 918 18 142 eller på Paypal.