Problemløsning på høyt nivå!

Den selvutnevnt tolerante – når det gjelder alt annet enn andre meninger enn deres egne, vel og merke – Bortforklaringsbrigadens argumenter svikter aldri, og det er nok derfor de lykkes så innmari godt med å løse alle de innvandringsrelaterte problemene som oppstår underveis.

En herr Sven Henriksen, skuespiller og skribent, er siste mann ut, og beklager seg på Facebook over yours trulys angivelig fordomsfulle artikkel i Aftenposten. Det er for øvrig kortversjonen; den (sedvanlige) lange finner du her.

Hvordan kan de som bor på Grønland vite at jeg er homo? Må jeg begynne å kle meg ut for å passe til folks fordommer? Du storeste!

Øh, neida, herr Henriksen, det trenger du selvsagt ikke – bortsett fra en slags narrehatt neste gang du føler for å fremstå som dummere enn du er, kanskje? – men skulle du altså komme i skade, som alle vi andre forelskede tullinger, å ta typen din i hånden eller gud forby: gi ham et kyss der dere rusler gatelangs, så er liksom hele hemmeligheten ute.

Men en Hanan Ben har derimot satt fingeren på det springende punkt, og bidrar derfor med et uslåelig argument:

Very stigmatising article. No surprise with this author. Has worked with HRS and document.no, now her own blog supported by Fritt Ord.

Jepp, og derfor er det naturligvis min skyld at homofile opplever visse innvandrertette bydeler – som Grønland – som utrygge. Og selvfølgelig min skyld at over 40 prosent av de største innvandrergruppene der ikke aksepterer homofili.

Problem solved, og i denne farten kommer vi til å ha løst hvert eneste problem med minoritetsgruppers intolerante holdninger innen jul.

Neste problemstilling, takk!

Likte du det du leste, eller mener at det er viktig at noen forsøker å sette ord på vanskelige problemstillinger og at det trengs uavhengige alternativer til de etablerte mediene? Støtt gjerne Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen, eller ved å støtte enkvinnesdriften på Vipps 918 18 142 eller Paypal.