Om Gjenstridig.no

Velkommen til Gjenstridig.no; et tokvinnesprosjekt støttet av Fritt Ord.

Ansvarlig og skrivende redaktrise er Nina Hjerpset-Østlie (1969-modell). Sertifisert kranglefant og nasjonalkonservativ med 13 års fartstid i henholdsvis Document.no og Rights.no. I tillegg har jeg vært fast spaltist i Aftenpostens spalte Medierevisjonen og hatt sporadiske gjesteopptredener i VG, Morgenbladet og Minerva m.fl.

Medredaktør er Elisabeth Sjølie (66-modell), med 24 års fartstid som fag- og forskningsbibliotekar i helsevesenet og Forsvaret, og som organisator hos Document, Rights.no og nyhetsredaktør i Resett.

Vi deltar med liv og lyst i norsk samfunnsdebatt, med særlig fokus på betente områder som innvandring, media, kultur, identitetspolitikk, politiske aktivistmiljøer, islam, mediekritikk, overnasjonalisering, elite-diller og øvrige temaer som berører disse områdene. Og en gang i blant skriver vi om noe helt annet. Det hender også at vi kommer i skade for å benytte oss av ironi og sarkasme, hvilket dessverre skyldes en relativt kulten form for humor.

Fritt Ord har vært så vennlige å gi oss økonomisk støtte til oppstart, men i en hverdag full av regninger – drift av nettsiden og privat – er vi dessverre nødt til å appellere til lesernes gode hjerter, ellers ryker julegavebudsjettet (også). Så liker du det du leser, håper vi du gir en liten skjerv via en av betalingsløsningene på Gjenstridig.no. Alle bidrag mottas med takknemlighet.

Gjenstridig.no eier alt materiale på siden og ønsker du å bruke noe av det, følg god sitat- og lenkeskikk. Vil du ha tak i oss, er vi å treffe på nhjerpset@gmail.com og +47 918 18 142 (Nina) eller elisabes@online.no (Elisabeth) .