Norske medier tror en av tidenes største politiske skandaler er tull fra Trump.

Dette skjermdumpet dukket opp i innboksen min. Hans Petter Sjøli er debattredaktør i VG og har enda ikke fått med seg at FBI har forfalsket søknader og papirer for å overvåke flere mennesker i Trump-kampanjen ulovlig. At de alle under ed har innrømmet at de ikke fant eller så noe tegn til «collusion» med Russia og at general Flynn ble narret i en felle for å få ham vekk fordi han sannsynligvis ville avslørt Operation Hurricane. Obama har om ikke annet visst om det hele og hørt om hvordan Flynn skulle lures i en felle. Han stod overfor 5 års fengsel. Flere har mistet jobber og fått ryktet ødelagt. Basert på det såkalte Steele-dossieret som blant annet ble betalt av Clintons kampanje og det demokratiske partiet.
Vi vet enda ikke alt i denne saken men det er en kriminell undersøkelse på gang som kan ende med fengsel for flere av toppene i FBI. Den såkalte Durham-rapporten.
Dette er en større skandale enn Watergate, langt mer omfattende overvåkning og av en presidentkandidat og hans team.
Horowitz-rapporten om de forfalskede søknadene kom før jul og nå i mai er en rekke andre dokumenter frigitt som viser at både topper i CIA, FBI og i demokratene løy så det rant av dem da de sa det fantes bevis for at Trump hadde samarbeidet med russerne. Som nevnt, de frigitte dokumentene viser at de løy alle som en. Til pressen og alle andre som var villige til å høre på. Dvs deler av pressen i USA fikk til og med lekkasjer fra FBI, det er også ulovlig.
Nå har dette vært kjent lenge og bevisene har vært der før jul. Likevel sitter debattredaktøren og andre mennesker som gir deg nyheter og knegger og ler bort saken.
Jeg tror bare de er late og dumme. Det er helt kurant å ikke like Trump, jeg synes som kjent heller ikke han er en sjarmklump, men å ikke få med seg ulovlig politisk overvåkning og lovbrudd fra etteretningstjenesten og at desinfoen fra Russland kom fra demokrater og ikke Trump når man er journalister i de største avisene og skribenter andre steder, da fortjener de ikke pengene dine.
Dette begynner nå også å bli en norsk medieskandale der bare vi som har tid til å nilese amerikanske medier får med oss sannheten. Og dette splitter ikke bare amerikanere men også oss.
For kranglingen om Trump og om han var en agent for Russland har også fått nordmenn til å krangle og bli uenige. Og det har disse menneskene skylden for fordi de rett og slett ikke gjør jobben sin.