Lurer du på hvor Nina har blitt av?

En liten oppdatering fra oss i Gjenstridig: Mange har merket seg at redaktrise Nina har vært fraværende en stund, og har tatt kontakt med oss begge fordi de er bekymret, og lurer på hva som skjer. Vi kan med glede opplyse om at Nina snart er tilbake i det vanlige veltalende og knivspisse presise hjørnet, og ser veldig frem til det! Jeg og veldig mange andre med meg er veldig glade og takknemlige for at du snart er tilbake og hvesser klørne, som du med skarp presisjon setter i de som fortjener det, Nina.
Resten av oppdateringen får dere med Ninas ord, formidlet fra en status på hennes Facebookside:

Livet er det som skjer mens du legger andre planer!

Når man stikker nesen frem i det offentlige ordskiftet og så uteblir, er det en del som etter hvert lurer på hvor nesens eier har gjort av seg. Å jobbe i alternative medier og ri av stormene som ikke sjelden oppstår når man fronter meninger den herskende kakleklasse ikke liker, krever dessverre sitt og det har det også gjort for meg. 14 års 24/7-arbeid, økende prestasjonsangst, stadig mindre søvn og påfølgende konsentrasjonsvansker utviklet seg i all stillhet til en dyp depresjon, som kulminerte i et fullstendig mageplask i begynnelsen av februar. Siden da har man vært i behandling på psykiatrisk avdeling, og ser nå endelig lys i tunellen.

Mange er de som har sendt spørsmål om jeg er ok og/eller sendt ønsker om god bedring. Jeg er dypt takknemlig – og ikke minst overrasket og oppmuntret – av all den omtanken og medfølelsen som har blitt meg til del i en veldig vanskelig tid. Tusen, tusen takk til hver i sær!

De 1500 uoppdragne vepsene som i flere år har romstrert i ens hode, er nå i ferd med å erstattes av 800 langt mer velordnede veps – og de kommer snart til en nettside nær deg. Hjertelig takk alle for at dere er der og attpåtil tar dere bryet med å gi uttrykk for at både jeg og mitt arbeid faktisk betyr noe i den store sammenhengen.