Livstegn

Det har vært noen uker uten oppdateringer på Gjenstridig.no, hvilket skyldes at undertegnedes hode ikke er alene om å være kranglete – det er dessverre fysikken også. Det har resultert i en langvarig sykemelding, men den gode nyheten er at den bare varer i tre uker til, så nettsiden vil bli fullt operativ i begynnelsen av mars.

Da er forhåpentligvis den nye versjonen med kommentarfelt (Disqus) også ferdig. Der har vært en del forsinkelser, både fordi undertegnede ikke har vært like tilgjengelig som vanlig og fordi noen av mine ønsker ikke har latt seg løse uten betydelig teknisk plunder. Sånn kan det gå når en sertifisert datakløne med aktiv forestillingsevne får frie hender til å herse med fagfolket.

Heldigvis – eller uheldigvis; alt etter som man ser det – er den offentlige debatten fortsatt et veritabelt galehus, så Det kongelige norske ordskiftet har åpenbart ikke tatt nevneverdig skade av mitt langvarige fravær. Det er da alltids noe
!

Jeg benytter også anledningen til å takke alle kjente og ukjente som har lurt på hvor i granskauen jeg har gjemt meg og sendt vennlige bekymringsmeldinger eller oppmuntringer. Det varmer! Og tusen hjertelig takk for all støtte – menneskelig så vel som økonomisk – jeg har fått så langt; sånn som det klør i fingrene etter å ta fatt nå, er jeg sikker på at 2019 blir året Gjenstridig.no innfrir.

På snarlig gjensyn.