Lillevolden advarer mot danske pogromer

Skjermbilde: Aftenposten.

Ah, vår statsstøttede anarkist Stein Lillevolden – nå ble jeg glad, for det har vært så stille fra den aldrende gatekrigeren at jeg trodde han var død. Men nå er det nok nære på, for med stor risiko for eget liv og helse skriver vår mann i undergrunnen fra det militante, krigsretoriske og antigjengokkuperte Danmark, hvor pogromene hersker, «de utstøttes kriminalitet» straffes, «fanger blir innesperret» og de kriminelle lever i redsel under en politiskapt fryktkultur. Nå vil partiforræderen Jan Bøhler attpåtil skape de samme tilstandene her, hvilket vil gjøre det meget vanskelig for motstandsgruppene i Norge og ikke minst for livstruede flyktninger som greier å ta seg til danskebåten i et håp om komme i sikkerhet over norskegrensen. Så hvem vil vel ha danske tilstander her?

Vår mann i Danmark har selvfølgelig helt rett. Det er mye bedre å sitte stille på lankene og vente på at svenske tilstander skal innfinne seg. Sverige har tross alt bare 97 små skyteepisoder og 257 bagatellmessige eksplosjoner hittil i år, og til gjengjeld gjengene slippe å leve med stigmatiserende krigsretorikk og å leve i evig redsel for å bli straffet for den utstøtte kriminaliteten sin – alle vet jo at det eneste en utstøtt kan gjøre for å forbedre sin situasjon er å skyte en annen utstøtt – og de vil slippe å bli overvåket, fanget og innesperret som dyr i den sosialdemokratiske versjonen av Auchswitz.

Selv ikke Lillevoldens nemesis, politimester Willy Hauglie, ville ha funnet på noe slikt, så hvem hadde trodd at Stein Lillevolden en dag skulle sitte i det nazipolitisvinokkuperte Danmark og savne ham på sine gamle dager?