Kyniske eller perverse?

Venstre, KrF og medias – med NRK, Aftenposten og Dagbladet i spissen – kampanje for å bringe en kvinnelig krigsforbryter til Norge under dekke av at de er så opptatt av barna hennes har nådd sitt mål, og tilbake sitter nærmest hele Norge måper.

Det våre hjertegode politikere og medier eufemistisk kaller «IS-moren» eller «IS-kvinnen» er i realiteten en kvinne som med vitende og vilje har virket for og vervet seg til en av de aller mest voldelige og blodige organisasjonene verden har sett. Det er den fordi den abonnerer på en av de aller mest voldelige og blodige ideologiene verden har sett. For å si det med den glimrende kommentatoren i avisen Nordlys, Tone Angell Jensens ord:

For å sprite på hukommelsen kan det være nyttig å lese hva FN rapporterer, for eksempel. Brutaliteten er hinsides det vi er i stand til å tenke oss. Utviklingshemmede barn brukt som selvmordsbombere, barn som ble korsfestet eller begravd levende, barn som ble voldtatt, seksuelt mishandlet og solgt som sex-slaver.

Den «norske moren», som Røde Kors´ generalsekretær foretrekker å kalle skrømtet, hevder selv at hun ble lurt og tar overhodet ikke noe ansvar for hva hun har bidratt til. Hun ble som alle andre lurt. Dette er blank løgn. I motsetning til redselsregimer som bruker hårreisende vold som middel og derfor forsøker å skjule det for omverdenen, reklamerte Den islamske staten med volden og blodtørsten fra dag èn. Det er ikke en – ikke én – som i ettertid kan si at de ikke visste hva IS var for sort og hva de holdt på med. Alle som tilmeldte seg og støttet IS kan sammenlignes med en person som meldte seg inn i SS. Ikke i 1939, vel og merke, men i 1946 – da det fulle omfanget av nazismens grusomheter sto klart for alle.

Selvutnevnte norske humanister har ikke desto mindre utvist en forbløffende iver etter å fremstille kvinnen som et slags offer og ivret for å hente henne til Norge. Som om ikke vi og resten av Europa har nok av islamister, salafister og voldelige jihadister her fra før, liksom. For de er jo så opptatt av barna, må vite!

Hva med alle ofrene for den «norske morens» åndsfeller og deres barn? Husker Venstre, KrF og media på dem i lykkerusen over gårsdagens seier?

Da mange later til å sky nazireferanser når det ikke er de selv som bruker dem, kan vi illustrere saken med et mer hjemlig eksempel: Det «den norske moren» og hennes åndsfeller fremmer, støtter og rent faktisk har foretatt seg, får Anders Behring Breiviks hårreisende ugjerninger på Utøya til å fremstå som en deilig piknik på en solskinnsdag. Vi kan nok alle tenke oss hvor lang karrieren til den politikeren som uttrykte en tilsvarende omsorg for Breiviks ve og vel – eller den medieaktøren som dekket terroristen som var han en rockestjerne – ville blitt. Alle vet nok også hva Venstre, KrF og MDG ville ha ytret i sakens anledning. Men for all del: den norske moren har jo bare bidratt til å myrde, torturere, voldta og slavebinde noen andre lands barn, og da blåser samtlige av Norges humanistposører i det. Så mye for deres angivelig universelle humanisme og omsorgsevne.

Venstre, KrF, NGO-organisasjoner og medias opptreden i et land som faktisk ga et av IS´ ofre Nobels fredspris så sent som i 2018 er følgelig et direkte pinlig skue. – Hvordan skaper man en rettferdig fred og rettferdighet for ofrene?, spurte VG da Nadia Murad var i Norge for å ta imot prisen. Murad tilhører den religiøse minoriteten jesidier, som IS i Irak begikk de forferdeligste forbrytelser mot. Hun var en tusenvis av jesidiske jenter og kvinner som ble torturert, voldtatt og holdt som sexslaver av de islamistiske terroristene, men ved Norgesbesøket kunne hun opplyse at ikke en eneste en «fra den såkalte islamske stat (IS), som begikk massive overgrep mot jenter og unge kvinner fra jesidi-minoriten, er blitt tiltalt. Fortsatt holder IS 3000 kvinner som fanger».

Murad kommer til å få rett, for om krigsforbryterne skal behandles som vanlige kriminelle i europeiske rettstater, hvor bevisbyrden nå er blitt så tung at vi ikke engang greier å dømme samtlige som deltar i gruppevoldtekter i fredstid, vil de fleste gå fri. De som hevder noe annet, lyver.

Ingen fred uten rettferdighet, proklamerte VG deretter på kommentarplass. Nei, nettopp. Og det er ikke rettferdighet å bringe krigsforbrytere «hjem» til en tilværelse som er langt bedre, tryggere og mer komfortabel enn de fleste av deres ofre, hvis hjem og tilværelse blant andre «norske mødre og fedre» la i grus, noensinne kan håpe på. Vi skaper ikke rettferdighet ved å iverkesette en farseaktig, sivil straffeforfølgelse som uansett utfall ikke står i stil med forbrytelsene de enten har utført eller muliggjort og deretter forsørge dem på livstid.

Interessant nok er det de samme politikerne og mediene som har kjempet for å hente en ondskapsfull krigsforbryter til Norge som ofte og gjerne bruker ordet «rettferdighet» i forbindelse med politiske saker. Antagelig vil vi andre snart få bevis på om det finnes en gud eller ikke, for finnes det og Trine Skei Grande, Kjell Ingolf Ropstad eller noen av de andre IS-humanistene nevner ordet «rettferdighet» igjen, bør de øyeblikkelig bli slått til marken av Øvrigheten.

Sa jeg forresten «humanisme»? Det er mulig de involverte tror at det er det de utviser og at det er slik det blir oppfattet, men de tar feil. Det de holder på med nå fremstår som direkte perverst.

Og når du tror at det ikke kan bli verre, så kan det selvfølgelig det. Inn fra Venstre kommer sirkusprovokatøren Abid Raja og høyner innsatsen, for han vil hente alle de «norske mødrene» til Norge. Rekk opp hånden alle som ble genuint overrasket det utspillet? Fra NRK får vi da også høre at man aldri har sett Trine Skei Grande så glad som da hun endelig fikk hentet en kvinnelig krigsforbryter til Norge og så tror – eller rettere sagt håper – man jo at man har havnet i et alternativt univers.

Verst av alt: det en gang statsbærende partiet Høyre lar seg villig trekke rundt i manesjen av to små bajaspartier som omtrent ikke har velgerstøtte, og har således avslørt seg selv som ikke lenger styringsdyktig. At FrP fortsatt sitter tyder derimot på et ektefølt dødsønske fra Siv Jensens side.

Hva er vel en krigsforbryter med blod langt opp til albuene mot en partipolitisk seier? Bilde: Dagbladet

For den politiske, organisatoriske og mediale Godhetsbrigaden fremstår faktisk som så perverse i denne saken at man knapt tror det er mulig, og så skrudde mennesker pleier sjelden å nå topposisjoner i samfunnet. Med mindre det er snakk om samfunn av den typen deres nye favoritt-krigsforbryter drømmer om å etablere da, selvsagt. Så hva i all verden er det som foregår?

Da er det at man heldigvis våkner opp en torsdagsmorgen til denne jublende overskriften i Dagbladet:

KVINNEN SOM SPLITTER REGJERINGEN

Hurra!

Eller dette innspillet fra Aftenpostens faste kommentator og ikke-FrP-fan Andreas Slettholm: «Hvis FrP har det så fælt, får de heller gå.»

Håpet er alltid lysegrønt! Bilde: Aftenposten.

Og plutselig gir Venstre-Trine og -Abids vanvittig upassende glis og triumfering mer mening, for da er det ikke et pervertert menneskesyn vi er vitne til, men et kynisk innenrikspolitisk spill. Da står vi i så fall overfor den triste kjensgjerningen at vi har tvers igjennom egoistiske mennesker i regjering som utelukkende bringer en krigsforbryter med blod oppover albuene til Norge for å score partipolitiske poeng. Rett og slett for å peke nese – altså med en voldsforherligende krigsforbryter – til det forhatte FrP i håp om å splitte regjeringen ved å gjøre det umulig for FrP å forbli i den. Alt mens det ansvarlige regjeringspartiet Høyre sitter stille i båten og det statsbærende, en gang styringsdyktige Arbeiderpartiet ikke sier pip.

Det kan man jo kalle hva man vil, men humanisme er det altså ikke – ikke en gang i pervertert utgave. Ikke er det overraskende heller, ettersom egoisme jo er en langt mer utbredt egenskap enn altruisme, spesielt blant karrierepolitikere.

Så kan forklaringen på det like frastøtende som uverdige skuespillet vi så i går være så enkel? I så fall er det en lettelse; bunnløst kyniske politikere og medier er tross alt hakket bedre enn gjennomført perverse av slagsen.

Mener du at kyniske, egoistiske eller perverse politikere og samfunnsaktører bør konfronteres med hva de er? Støtt gjerne Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen eller gi en skjerv til driften på nytt Vipps-nummer 918 18 142 eller Paypal.