Kronerulling

Å jobbe i alternative medier og ri av stormene som ikke sjelden oppstår når man fronter meninger den herskende kakleklasse ikke liker, krever dessverre sitt og det har det også gjort for meg. 14 års 24/7-arbeid, økende prestasjonsangst, stadig mindre søvn og påfølgende konsentrasjonsvansker utviklet seg i all stillhet til en dyp depresjon, som kulminerte i et fullstendig mageplask i begynnelsen av februar. Siden da har man vært i behandling på psykiatrisk avdeling, og ser nå endelig lys i tunnelen. Jeg er dypt takknemlig – og ikke minst overrasket og oppmuntret – av all den omtanken og medfølelsen som har blitt meg til del i en veldig vanskelig tid. Tusen, tusen takk til hver i sær!

Tilværelsen som «alternativ» har imidlertid konsekvenser for alle rundt en også. Det er nemlig en annen person i dette bildet, som aldri har fått den anerkjennelsen og kreditten han fortjener: Min ektefelle gjennom 24 år, som har jobbet som en helt for at vår lille familie skulle greie seg på èn inntekt slik at jeg har kunnet skrive ulønnet på heltid. Økonomien vår har følgelig vært særdeles trang med økende gjeld, og det har slitt på oss begge og på vårt forhold. I februar resulterte det dessverre i et samlivsbrudd.

Det betyr at jeg ikke lenger kan «leve» av å skrive, for som folk flest er jeg nødt til å ha en inntekt og tak over hodet. Jeg henvender meg derfor til dere lesere om å bidra økonomisk i håp om at jeg kan fortsette min samfunnsgjerning. Som de fleste andre er jeg ikke glad i å tigge om penger, men skal Gjenstridig bestå, trengs det midler.

Gaver kan vippses på 918 18 142, settes inn på 2320.19.56382 eller på Paypal. Hver krone kommer godt med og mottas med takknemlighet.