Kampen mot virkeligheten

«Utestenging av transkvinner fra idretten skader og mistenkeliggjør alle kvinner», hevder Kristin Kvalvik, Nils-Erik Flatø og Øystein Solvang fra foreningen Fri Oslo og Viken.

Som med de fleste påstander fra det identitetspolitiske overdrev er nok sannhetsgehalten i også denne påstanden tilnærmet null, men foreningen Fri kan kanskje hoste opp noen navn på f.eks. det de kaller cis-kvinner (kvinner født som kvinner med dertilhørende biologiske, kvinnelige attributter) – og som jo inngår i begrepet «alle kvinner» – som blir skadet og mistenkeliggjort av at kvinner med biologisk mannskropp ikke får utkonkurrere kvinner med biologisk kvinnekropp i kvinneidretten? Legg gjerne også frem en nøyaktig beskrivelse og helt konkrete eksempler på hvordan denne skaden og mistenkeliggjøringen av «alle kvinner» arter seg mens dere er i gang.

Det er jo ellers fort gjort å mistenke at de eneste som skades og mistenkeliggjøres her, er de som frivillig lar seg – som f.eks. foreningen Fri – forblinde så til de grader av ideologi og pseudoforskning at de ikke lenger er i stand til å forholde seg til virkeligheten med alle dens fysiske, om enn sørgelige realiteter.

Som for øvrig understrekes av ingen ringere enn Aftenposten selv. Artikkelen må nemlig være et av verdens fremste eksempler på at et bilde sier mer enn tusen ord! Og det forekommer tross alt meget sjeldent at en avisredaksjons valgte, ledsagende bilde røsker vekk hele grunnen under leserbrevskriveres argumentasjon, men det gjør det altså her.

Så sett fra Foreningen Fris side er vi dessverre nødt til å konstatere at Aftenposten er en lumpen avis, som ganske sikkert skader og mistenkeliggjør alle realitetsfornektende kjønnsideologer og hele foreningen Fri!

Jævla Akersgate-transfober!