Jeg tilstår!

Ifølge paragraf 185 om hatefulle ytringer er det straffbart med bot eller inntil 3 års fengsel å forsettlig eller grovt uaktsomt fremsette «en diskriminerende eller hatefull ytring offentlig. Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres»

a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
b) religion eller livssyn,
c) homofile orientering, eller
d) nedsatte funksjonsevne.

Som de fleste vil merke seg, stikker B) religion eller livssyn seg ut fordi det – i motsetning til de tre andre punktene – er frivillig valgt, spesielt i land med religionsfrihet. Likevel skal de altså unntas ringeakt og forhånelse for sitt frivillige valg. At punkt b i det hele tatt befinner seg i § 185 er desto mer absurd fordi en rekke religiøse retninger og livssyn selv innebærer ringeakt mot og forhånelse av særlig gruppe C og ikke minst en gruppe som merkelig nok ikke er med i hatparagrafen: kvinner.

Og gruppe B er som sagt ikke født med disse holdingene; de velger selv sin religion og sitt livssyn.

Så jeg tilstår: jeg føler ringeakt – ikke så rent lite heller – mot enhver gruppe hvis trosbekjennelse innebærer seksualisering av normale relasjoner mellom menn og kvinner, og som i realiteten ser på kvinner som vandrende, seksuelt tilgjengelige kjønnsorganer. Det vil med andre ord si salafister og islamister.

Menn i disse gruppene er så sexfikserte at de faktisk ser på et vanlig håndtrykk som en seksuell fristelse. Ikke bare det, men de er frekke nok til å projisere sin pornografiske tankegang over på alle andre, og da først og fremst på den kvinnen de ikke vil hilse på. Som om hun har seksuelle tanker om ham eller er så kåt til enhver tid at hun blir opphisset av å ta ham i hånden, liksom.

Kan man utvise større ringeakt og forhånelse mot andre mennesker, mon tro?

De og deres kvinnelige støtter har et gjennomført sykelig forhold til kjønn og seksualitet, og deres tankesett er ansvarlig for enorme lidelser for kvinner og annerledestenkende verden over. De har gjort landene de kommer fra til et undertrykkende, kontrollerende helvete for kvinner og annerledestenkende, for i all sin patriarkalske herrefolksmentalitet nøyer de seg ikke med å undertrykke kvinner og homofile; i hjemlandene deres torturerer de dem til døde med barbariske straffemetoder som pisking og steining. Ikke bare det, men de tillater seg faktisk å misjonere for denne skitne tankegangen i Europa. I så henseende er de svært så raske til å dytte religionsfriheten foran seg; en religionsfrihet de egentlig hater. I samfunn hvor disse enten har direkte makt eller stor innflytelse, finnes det ingen religionsfrihet. Det finnes ingen frihet. Bare ufrihet, blod, vold og død for alle andre enn de selvutnevnt rettroende. Punktum.

Det er tankegangen til disse mennene og kvinnene som i stor grad har gjort hjemlandene deres ubeboelige og farlige for normale folk. De groteske holdningene er nemlig ikke et resultat av noe man har hatt i drikkevannet der. Iran var f.eks. et forholdsvis godt land, helt til Khomeini og hans islamister ødela det med sin kvinnehatende og ondskapsfulle religiøse undertrykkelse. Vi skal huske på at asylstrømmen går fra, ikke til, disse landene. En stor del av innvandrerne fra muslimske land har flyktet fra nettopp slike eksistenser, bare for å oppdage at nissen har fulgt med på lasset. Mens europeiske myndigheter står tafatte på sidelinjen og mumler noe om at mangfold er styrke og greier.

Mangfold som inkluderer salafister og islamister er ikke en styrke, det er en grov fornærmelse mot frihetsorienterte menn, kvinner og barn. Og enhver frihetsorientert innvandrer. Det er disse menneskenes tankegang som ligger bak kvinnehatende plagg som burka og niqab. Elleville multikulturalister får si hva de vil, men en religionspolitisk ideologi som mener det er på sin plass å utstyre kvinner med mobile fengsler er og blir dårlig nytt for ethvert samfunn. At disse menneskene i det hele tatt får virke i våre samfunn er ubegripelig.

Ovenstående er årsaken til at jeg ringeakter disse gruppene fra dypet av mitt hjerte og av hele min sjel, og jeg ser absolutt ingen grunn til at jeg eller andre skal late som noe annet. Disse menneskene burde ikke vært her i utgangspunktet, men nå som de først er, bør de og tankegangen deres sables ned ved enhver anledning. Og det kommer jeg som et fritt menneske i et fritt land til å fortsette å gi høylytt uttrykk for hvor enn de stikker nesen sin frem. I tillegg ser jeg det som en plikt – en glad en, til og med – å forhåne dem der de måtte vise seg, som f.eks. når de dukker opp i etablerte medier og sutrer om hvor undertrykket de blir her i Europa og hvordan den religionsfriheten de ellers hater blir beskåret når deres ekle religiøse praksis ikke blir akseptert av det omgivende samfunn. Så det kommer jeg også til å fortsette med.

Synes du jeg er slem og dum av den grunn, så står det deg selvfølgelig fritt. Men hvis du – som f.eks. likestillingsombud Hanne Bjurstrøm – føler at «vi» må vise forståelse, respekt eller aksept for det kvinnefiendtlige, samfunnsskadelige sludderet salafister, islamister og deres kvinner forsøker å prakke på oss; vel, så ringeakter jeg deg også. Og forhåner deg gjerne offentlig hver gang du måtte ytre noe så tåpelig.

Så la oss nå se. Ringeakt defineres på Wikipedia som: forakt, en intens følelse av despekt og motvilje, ligner hat, men innebærer følelse av overlegenhet/nedlatenhet. En person som forakter en annen ser ned på den personen. Kan være relatert til følelse av vemmelse eller bitterhet. Forhånelse er ganske enkelt definert som forhånelse. For mitt vedkommende blir det nesten fullt hus:

  • Forakt: Jepp
  • Disrespekt: Jepp
  • Motvilje: Jepp
  • Ser ned på: Jepp
  • Vemmelse: Jepp
  • Har bare hån til overs for: Jepp

Denne artikkelen er således for en tilståelse å regne, så det er bare å printe den ut og ta den med til nærmeste politistasjon. Jeg imøteser både anmeldelse og rettsak med glede. Fengsel også, for den saks skyld. Såpass er faktisk ytringsfriheten verdt.

PS: Hvis du enda ikke har undertegnet oppropet mot § 185, gjør det nå! Debatten pågår fremdeles i forskjellige aviser og forum.

Mener du at hatparagafen (§ 185) bør fjernes eller som et minumum revideres slik at religion og livssyn utgår? Støtt gjerne Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen eller gi en skjerv til driften på Vipps 918 18 142 eller Paypal.