Hvem nekter KrFU og Ingvild Halderakter Husby å inkludere morderiske kvinnehatere hjemme hos seg selv?

Kristenfolket fornekter seg aldri. Særlig ikke når det gjelder andres barn, later det til. Kristelig Folkepartis Ungdom (KrFU) vil derfor åpne for å tillate lærere å bruke niqab og burka i norske klasserom.

– Vi må inkludere alle. I diskusjonen om hvorvidt lærere skal få lov til å gå med religiøse symboler på jobb, kan man kun tillate noen religiøse plagg. Det blir for dumt og er urettferdig. Bare fordi noe er ukjent skal man bare stenge det ute, spør fylkesstyremedlem Ingvild Halderaker Husby i Oslo KrFU.

Ukjent? For hvem er niqab, burka og den politiskreligiøse idelogien bak ukjent? Det må i så fall bare være i KrFU, foreningen !les, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO), SV – som slapp det heltildekkede skrømtet Aisha Shezadi løs på sakesløse skoleelever i 2012 – organisasjonsrådgiver i Human-Etisk Forbund Irene Skagestad og fast blogger i Aftenposten Magnhild Antigirl, for vi andre har gjort oss kjent med den for lengst. Og det er nettopp derfor folk grøsser fra topp til tå når de ser en niqabbruker og slett ikke vil ha noe med disse menneskene å gjøre. Der tilhengere av denne islamretningen dukker opp, hoper likene seg fort opp. De mishandlede kroppene, slavene og voldtektsofrene likeså.

Det tilhengerne av denne ideologien har gjort under redselsregimet Den islamske staten er så hårreisende at normale mennesker knapt orker å lese om det, langt mindre se bilder av det.

Det er nemlig ikke fordommer som gjør at niqab-brigaden møter negative reaksjoner: det er tvert i mot kunnskap om hva de faktisk står for og hva de støtter. Det kommer kanskje som et sjokk på enkelte, men det finnes altså kvinner som støtter den mest kvinnehatende ideologien verden til dags dato har sett. Det fantes kvinnelige stalinister, det fantes kvinnelige nazister – til og med kvinnelige konsentrasjonsleir-vakter – det fantes kvinnelige kulturrevolusjonære og det finnes faktisk kvinnelige salafister og islamister. De var og er akkurat like blodtørstige som deres mannlige trosfeller.

Ville vi i inkluderingsøyemed latt et kampkledd medlem av Nordiska Motståndsrörelsen (NMR – tidligere Vitt Ariskt Motstånd) iført finlandshette undervise barna våre? Selvsagt ikke; ikke engang KrFU og Husby ville foreslått noe så vanvittig. Men islamister og salafisters, med og uten niqab, ideologiske menneskesyn står faktisk ikke noe tilbake for NMRs ekle ditto.

I Norge hevder de alle som èn at de velger dette – og niqaben – frivillig, og det er ingen grunn til ikke å ta dem på ordet. Da har de også frivillig valgt å støtte en ideologi som fremmer vold, slavehold, voldtekt, tortur og folkemord både i teori og praksis. Hvis du faktisk vil slippe en slik kvinne løs på elever under obligatorisk skolegang, bør du nok helst se over verdiene dine litt før du peker på noen andre. Men å feie for sin egen dør er kanskje ikke lenger en egenskap man verdsetter i kristelige kretser?

Men det er selvfølgelig ingen som nekter KrFU og Ingvild Halderaker Husby å privat inkludere morderiske kvinnehatere med en fullt utviklet herrefolksmentalitet så mye de vil. Barmhjertigheten starter jo hjemme, sies det, så den inkluderingen kan de fint stå for privat i sine egne hjem og fortrinnsvis med deres egne barn i skuddlinjen. De skal bare ikke regne med oss andre.

Med fare for å høres ut som en FrP´er: folk flest liker ikke hatefulle, morderiske barbarer – selv ikke når de kommer i kvinnelig utgave.