Frykt ikke dopapirmangel, rævstikken er her

Mange menneskelige fellestrekk kommer i disse dager til overflaten. Frykt for smitte er en av dem, men en annen er kanskje mer overraskende: En verdensomspennende trang til å hamstre dopapir. Dersom verden er i ferd med å gå under viser det seg at de fleste hamstrer det de trenger mest, og det ser altså ut til å være mykt papir til sine nødvendige ærender til det lille huset med hjerte på døra. Fenomenet er internasjonalt.

Men fortvil ikke, våre naboer i Sverige har funnet løsningen, så de som vil tjene noen ekstra kroner i denne krisen kan bare finne med litt ved og spikkekniven, så kan det hende at pengene strømmer inn ved litt kreativ markedsføring. Det kan jo trenges nå som mange ser ut til å gå konkurs eller bli arbeidsledige. ICA i Sverige har nå funnet frem rævstikka, som et substitutt for Lambi doruller, lansert med humor, men med en seriøs undertone, forteller Expressen:

När dasspapperet söderut börjat tryta i coronavirusets spår skojade en kund till det på Facebook. Hon uppmärksammade Ica-handlare Erik Lindgren i Mörsil på att det kanske vore en idé att testa att saluföra så kallade rövstickor. Sagt och gjort.

– Det är på riktigt. Vi har stickor i butiken, säger Erik Lindgren som äger Ica Nära i Mörsil till ÖP.

 

Vi biter oss ellers merke i at det på salgsplakaten er merket at varen ikke kan byttes. Sånt er kanskje nødvendig å opplyse om nå?