Ex-Muslims of Norway trenger din støtte

Ytringsfriheten er under angrep og vi trenger deres støtte!

Hjelp oss til å bevare ytringsfriheten, den legitime islam-kritikken og blasfemien som vi dissidenter fra islam driver med. Ex-Muslims of Norway sin Instagram-side er nå blitt permanent slettet av Instagram uten noen spesifikk begrunnelse. Det eneste de skriver er at vi har brutt deres retningslinjer, at siden er deaktivert og at vi må opprette ny side.

Vi har kun delt hundrevis av memes og karikaturer som skaper kritisk tenkning i islam helt siden vi har opprettet vår Instagram-side. Vi hadde mer enn 2000 faste følgere på Instagram. Nå har vi mistet de fleste bildene og memes og ikke minst våre følgere.

Sånn er det blitt i Vesten med all propaganda om islamofobi, hat mot muslimer, handlingsplaner og at muslimer er offer, etc! Helt legitim kritikk av religionen islam gjennom karikaturer og memes er blitt til «hatefulle ytringer», til og med på bildedelingsplattformen Instagram.

Vi vil aldri gi oss med vårt bidra i opplysningstiden i islam, skape kritiske tanker ovenfor dogmer, drive blasfemi og forsvare ytringsfriheten og verdiene våre.

Nå har vi opprettet vår nye Instagram-side og vil publisere mange av de tidligere publiserte bildene våre på nytt i løpet av dagen. Dere kan støtte oss med å trykke «følg» knappen på vår Instagram-side.