Elvis is in the building!

Så fikk da endelig Godhetsbrigaden og kampanjemedia viljen sin, og norske myndigheter er i ferd med å hente hjem IS-kvinnen, som hun eufemistisk kalles. Med tanke på hva terrorregimet hun har understøttet og muliggjort har foretatt seg med menn, kvinner og barn i territoriumene de har okkupert, er krigsforbryter et bedre ord – og selv det er nesten for mildt. Det IS, som denne kvinnen aktivt og av egen fri vilje har tilsluttet seg og støttet, har foretatt seg i Irak og Syria er så uhyrlig at det trosser enhver beskrivelse; de fleste orker knapt å lese om det og langt mindre se bilder av det.

Vi snakker faktisk om systematiske drap, tortur, mishandling, voldtekt og enda bedre: slavehold her. De har korsfestet små barn.

Gleden er ikke desto mindre stor blant våre vaskeekte humanister:

– Vi er glade for at norske myndigheter henter ut en norsk mor og hennes to barn fra leir i Syria, jubler generalsekretær i Røde Kors Bernt G. Apeland.
– I Venstre er vi glad og lettet over at disse uskyldige og sårbare barna og deres mor nå er trygt på vei tilbake til Norge, jubler Venstre-leder Trine Skei Grande.
– Det er bra at det syke barnet får komme hjem. Det viser at det er mulig og alle de norske barna må hentes. For at det skal bli mulig, må mødrene få følge med, jubler stortingsrepresentant for SV Karin Andersen.
– Det er bra at regjeringen har tatt en slik beslutning og setter barnets beste i sentrum, noe UNICEF hele tiden har etterlyst, jubler generalsekretær i UNICEF Norge, Camilla Viken.
– Dette er en helt fantastisk nyhet, først og fremst fordi en livstruende syk gutt nå kan få nødvendig helsehjelp, som han har rett på. For meg er det en enorm lettelse, etter å ha jobbet mye med denne saken, jubler Une Bastholm fra Miljøpartiet De Grønne.

Den islamske staten de «norske mødrene» støtter: drap, tortur, voldtekt, slaveri og pedofili med et sjarmerende smil!

Stikkordet her er åpenbart «barn», som i den hjemvendte «norske morens» drømmesamfunn er blitt systematisk myrdet, mishandlet, voldtatt og holdt som slaver. Du skjønner: IS-terroristen er her bare fordi våre hjemlige IS-humanister er så opptatt av barna, ser du. Det er barna de vil redde ut av en fæl situasjon. Mødrene har de derimot ikke noe til overs for – sier de – og derfor skulle ikke de bli med på kjøpet. Det ble de nå likevel. Og slik denne saken har utviklet seg, blir det neppe lenge før fedrene får komme etter.

At de angjeldende er så fryktelig opptatt av barns velferd som de hevder, er det for øvrig grunn til å ta med en drøy klype salt. Her i Norge har det nemlig «forsvunnet» mellom 400-1400 barn, som antas å oppholde seg – mot sin vilje – under forferdelige forhold i familiens opprinnelsesland på såkalte gjenoppdragelsesreiser. NRK har for lengst dokumentert at flere av koranskolene disse barna har blitt sendt til bedriver ting som ikke kan kalles annet enn tortur. Og landene de befinner seg i er ansett som så farlige at foreldrene faktisk har fått asyl i Norge – et Norge de absolutt ikke vil, for ellers hadde de jo ikke sett på det at barna blir norske som en skjensel og trussel – på grunn av det.

Det er med andre ord nok av forsvunnede barn som lever under ukjente eller fæle forhold å ta av hvis man er interessert. Men det er det ikke mange som er. Norske myndigheter sitter således med henda i fanget på 16nde året, for denne trafikken har vært dokumentert siden (minst) 2004. Hverken Apeland, Skei Grande, Andersen, Viken eller Bastholm har stått på noen barrikader for å få slutt på trafikken eller for å hente de aktuelle barna hjem. Men selvfølgelig: da kunne de jo risikert å legge seg ut med potensielle givere og velgere i de miljøene som praktiserer gjenoppdragelsesreiser og det skulle tatt seg ut!

Synd for deg, Aaliyah, men i ditt neste liv er du kanskje så heldig at du har en ondsinnet terroristmor som støtter mord, tortur, voldtekt, pedofili og slaveri i stedet for gjenoppdragelsesreiser, for da blaffer nok Apeland, Skei Grande, Andersen, Viken og Bastholms barnekjærhet opp igjen og så kommer de sporenstreks og henter deg!

Men hvordan man enn snur og vender på det, så er De Jublende Fem er en meget god nyhet for alle oss andre, for så har norske myndigheter i hvert fall fem privatadresser å velge mellom når de skal bosette og reintegrere terrorbruden. Det er tross alt ikke alle som vil sette pris på å få en livsfarlig krigsforbryter med sans for folkemord, tortur, voldtekt, pedofili og slaveri som nabo, og da er det jo like naturlig som rettferdig at de som har ivret mest for å få skrømtet hjem – og altså nå er kjempeglade – påtar seg det ansvaret.

Og kommer det enda flere «norske mødre» i følge med sine barn, vil sikkert Røde Kors, Venstre, Sosialistisk Folkeparti, UNICEF Norge og MDG gjøre bosettingen enda enklere for myndighetene ved å overrekke en liste over representanter og partimedlemmer som gjerne ser at IS-kvinnene – og mennene deres når de omsider kommer smygende etter -havner i nettopp deres nabohus.

Lykke til!

Mener du at ansvarsløse politikere og hensynsløse «humanister» bør konfronteres med sin manglende realitetessans? Støtt gjerne Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen eller gi en skjerv til driften på nytt Vipps-nummer 918 18 142 eller Paypal.