Bare så du vet det!

Krenkelsesbrigaden hviler aldri.

Det nærmer seg Halloween og følsomhetsaktivister har allerede funnet noe å la seg krenke av. 25 år gamle Danielle Hillerström fant nemlig noe så fryktelig som en utkledningsburka på nett, og nå synes hun produsenten er skikkelig dum og slem. Det er jo å gjøre narr av alle muslimers livsstil og stjele deres kultur, må vite, så 25-årigen ble så krenket at hun gikk i sjokk:

När 25-åriga Danielle Hillerström satt och letade på nätet efter maskeraddräkter inför Halloween såg hon plötsligt något som fångade hennes uppmärksamhet. Det var nämligen en kostym som skulle se ut som en burka.
– Min första reaktion var chock. Hur har de tänkt här egentligen, frågar sig Danielle.

”Ta inte en persons livsstil och kultur”

Hon menar att dräkten blir som ett sätt att göra ”narr” av de som använder burka.

– Du ska inte ta en persons livsstil och kultur och göra om det till en utklädnad för en maskerad. Du ska respektera och acceptera att folk har den kulturen och livsstilen.

Skrekk og gru!

Som om dette ikke var ille nok, tillot faktisk folk seg å være uenige med den indignerte aktivist på Facebook. Noen mente utrolig nok at det å kle seg ut som Spøkelseskladden ikke er stort annerledes enn å kle seg ut som en heks, men de tar selvfølgelig feil:

– Vissa jämförde de med att klä ut sig till häxa. Men att klä ut sig till en muslimsk person och att klä ut sig till häxa, det är två helt skilda saker.

Så da var i hvert fall det endegyldig fastslått: en muslimsk person og en heks er to vidt forskjellige ting.

Hva skulle vi vel gjort uten krenkelsesaktivisters bunnløse kunnskapskilde?