Alt en skal måtte bruke tid på!

Debatten om identitetspolitikeren Nora Mehsens artikkel i Morgenbladet rusler og går på sistnevntes FB-profil, og dessverre får jeg en del spørsmål om hvorfor jeg ikke er mer aktiv i den. Svaret er at det gidder jeg rett og slett ikke, og dette er årsaken:

Jeg bryr meg ikke filla om gutten i høyre hjørnes ve og vel fordi Nora Mehsen liksom bare føler det på seg. Skjermbilde: Morgenbladet og Prideparaden 2018.

Nora Mehsen og hennes identitetspolitiske meningsfeller har absolutt ikke noe grunnlag for å mistenkeliggjøre min motivasjon i forhold til skeive. Den eneste grunnen til at de gjør det, er fordi de ikke liker de andre meningene jeg har. Det er greit nok, men at jeg f.eks. ikke har særlig sansen for islam betyr selvsagt ikke at jeg har noe problematisk forhold til homofili og/eller ikke bryr meg om skeive. Så når Mehsen skriver «Noe sier meg at det ikke er skeives ve og vel som motiverer Hjerpset-Østlie i dette tilfellet», bør hun nok høre litt mindre på Noes stemme og heller forsøke å forholde seg til at folk faktisk kan mene noe annet om saker og ting enn henne og likevel ha et genuint engasjement for andre ting.

Men det gjør hun naturligvis ikke, for den identitetspolitiske bevegelsen tåler ikke det minste avvik fra partilinjen og takler overhodet ikke at det er noen som ikke går i takt. Det er da også derfor bevegelsen eter sine egne på regelmessig basis. Nå forsøker de å ta patent på «homokampen», og derfor søker de å rydde vekk eventuelle utfordrere. Det kan de bare glemme!

Det Mehsen i realiteten påstår og bygger resonnementet sitt på – uten å ha noen som helst holdepunkter utover hva hun selv dikter opp – er at jeg ikke bryr meg om min egen sønns eller venners ve og vel. Og det vet hun angivelig fordi «noe sier henne det». Dummere blir det bare ikke. Hva andre innbiller seg eller hører av indre stemmer er ganske enkelt ikke mitt problem, og jeg finner meg ikke i- og akter å motsette meg ethvert forsøk på å gjøre det til det. Livet er for kort til å bruke tid på fjolleri fra det identitetspolitiske overdrev.

Og det kan dere (Morgenbladet inkl.) sitere meg på. Nina ut – over!

Synes du at noen bør ta ansvar for å ta igjen med den identitetspolitiske Renhetsbrigaden og gjøre oppmerksom på at politikken de fremmer er et intellektuellt konkursbo det ikke er noen grunn til å finne seg i? Støtt Gjenstridig.no ved å like og dele artikkelen, eller ved å vippse noen kroner til 918 18 142 eller på Paypal.